Semalt: Nggunakake Data Berstruktur Berkual Kanggo Entuk Lalu Lintas Kanggo Wacana Sampeyan



Apa sampeyan wis ngliwati ruangan buyar nggoleki pasangan kaos? Ora milih taruhan. Ideologi padha ditrapake kanggo situs web.

Nggoleki informasi ing internet gampang banget lan rumit banget, lan mula sebabe. Yen sampeyan menehi situs web menyang Semalt, mesthine bakal metu ing ndhuwur. Iki amarga kita ngerti carane nyelehake fitur, teks, lan gambar sing cocog. Kaya tukang, kita wis pirang-pirang taun nggarap bahan sing dibutuhake karo situs web lan kita ngerti carane ngapiki situs web sampeyan kanggo ngasilake asil sing hebat.

Mangkono saben situs web kudu didaftar karo Semalt nanging wiwit ora mungkin, kita mbatesi klien kanggo janji situs web kayata situs sampeyan. Minangka profesional, kita duwe alat lan bakat kanggo mbentuk situs web kanthi apik supaya mesthi kesawang yen tembung kunci digoleki nanging cukup.

Apa Data Berstruktur Berkualitas?


Iki susunan isi ing situs web kanthi bener. Semalt mbantu situs web kanthi masang barang sing bener ing panggonan sing bener. Iki ngidini pengunjung lan panelusur mesin telusuran kanthi bebas menyang navigasi kanthi bebas. Fitur iki bisa dadi elemen paling pungkasan sing sampeyan ilang nalika sampeyan nyoba rangking situs web. Nanging ora ana sing ora cocog karo tembung kunci SEO, ora gampang ditemokake yen situs web sampeyan ora kabentuk kanthi bener.

Wis pirang-pirang taun, Semalt wis kerja bareng karo akeh klien lan situs web. Liwat taun kasebut, wis umum kanggo nemokake situs web sing nggunakake tembung kunci SEO sing apik banget. Nanging situs web kasebut ora bakal entuk lalu lintas utawa klik, sing dadi masalah sing angel kanggo para pemilik. Yen sampeyan ngilangi warna, gaya font lan grafis situs web, sampeyan bakal tetep dadi struktur.

Pikiran manungsa kita nggoleki keseimbangan, pola, lan urutan kanggo sinau utawa ngerteni. Tegese iki, kita luwih kepengin nggayuh urutan 1,2,3,4 nalika sinau nomer kita manawa perwakilan buyar nomer kasebut kaya 10.000, 100, 3, 6. Pikiran kita luwih seneng nemokake perkara sing dikarepake .

Pangguna ing internet luwih seneng miwiti maca artikel utawa konten web sampeyan saka informasi sing paling ora Komplek nganti paling kompleks. Umume, yen sampeyan miwiti saka kompleks, para pamaca kelangan minat lan pindhah menyang situs web sing luwih apik.

Sampeyan ngerti, kabijakan Google dirancang kanggo luwih dhisik pangguna. Iki tegese situs web sampeyan luwih narik kawaca kanggo maca, luwih nyenengake mesin telusuran Google. Algoritma Google nglumpukake informasi saka telusuran lan nggunakake data iki kanggo pangkat situs sampeyan. Kepiye fungsi yaiku yen pangguna nemokake situs, SERP utawa mesin telusur sampeyan ngawasi suwene pangguna ing situs iki. Situs web kanthi kabentuk kanthi apik nggawe pengunjung tetep luwih dawa ing situs kasebut kanthi situs sing kurang kabentuk nggawe pamaca ninggalake.

Faktor liyane, kaya tingkat bouncing, uga masalah yen nimbang struktur situs. Struktur situs sing apik bisa nyuda tingkat bouncing, lan wektu sampeyan maca. Nalika nggabungake rong faktor kasebut, situs web sampeyan bakal ditingkat kanthi otomatis.

Struktur situs sing apik nyedhiyakake situs kanthi tautan situs sing luwih apik.

Link situs minangka format dhaptar ing SERP sing nuduhake kaca utama situs sampeyan karo sawetara tautan internal. Link situs iki emas nalika nerangake optimasi SEO. Dheweke nggawe situs web gampang diwaca dening pangguna. Iki nunjukake pembaca menyang informasi sing paling relevan ing situs web, sing nambah reputasi merek, lan pangguna dipercaya konten sing dikirim. Kabeh iki mbantu situs web sampeyan duwe posisi sing luwih apik ing SERP.

Kepiye carane entuk tautan situs iki?

Sampeyan ora bisa mbukak konsol telusuran Google lan isi formulir kanggo entuk link situs. Cukup, sampeyan ora bisa njaluk link situs. Pranala kasebut dianugerahi kanthi algoritma Google kanthi otomatis nalika struktur situs sampeyan wis cukup kanggo nduweni. Lan tanpa tautan situs iki, situs web sampeyan bisa nyuda lalu lintas target, CTR sing luwih dhuwur, lan konversi tambah.

Mesin telusur butuh struktur situs sing luwih apik kanggo nyusup luwih apik.

Crawl web kaya Googlebot nyusup situs web gumantung saka struktur. Situs web kanthi terstruktur kanthi gampang nggawe luwih gampang lan luwih cepet kanggo pindhah lan nemokake tembung kunci sing wis diselehake. Tujuan WebCrawler iki yaiku ngindeks konten kanggo ngasilake analisis minangka asil telusuran.

Sampeyan kudu ngerti manawa konten ing situs web ora dingerteni kanthi otomatis Google. Crawler iki ora mung nemokake asil sing dipilih kanggo ditampilake nalika tembung kunci digoleki. Google dhewe wis ujar manawa dheweke ora bisa nemokake sawetara kaca utawa URL saiki. Iki amarga ora ditemokake karo WebCrawler Google. Kanggo njamin situs web lan kaca web sampeyan ora nemoni nasib sing padha, sampeyan kudu nggawe situs web luwih gampang diakses, nyusup, lan indeks WebCrawler.

Struktur situs sing apik minangka inti kanggo ngoptimalake SEO


Pungkasane, sepira apik SEO sampeyan utamane lan kakehan ditetepake dening struktur situs sampeyan. Akeh profesional bakal mbantah manawa tanpa struktur situs sing apik, SEO sampeyan ora bakal sukses. Struktur situs minangka dhasar SEO sampeyan, lan kaya bangunan apa wae, dhasar kasebut kudu kuwat. Dhasar lemah utawa kurang dibangun mung ateges bangunan sampeyan bakal mumetake. Pungkasane, mung masalah wektu. Mangkono uga situs web sampeyan bakal gagal tanpa struktur sing bener.

Mangkene langkah-langkah nggawe struktur situs sing tepat

Gawe hirarki sadurunge ngembangake situs web

Yen sampeyan miwiti situs web anyar, sampeyan bisa ngrancang apa sing bakal ditindakake situs saka wiwitan. Malah sadurunge sampeyan nggawe kaca ing CMS, sampeyan kudu ngrancang struktur apa sing bakal disenengi situs web. Sampeyan bisa nindakake rencana ing papan putih, papan tulis, utawa prosesor tembung.

Informasi sampeyan kudu duwe hierarki. Informasi sing ditampilake kudu mili kanthi cara sing masuk akal. Yen wis rampung, hierarki iki bakal dadi navigasi lan struktur URL, saengga kabeh langkah sing penting utawa penting sing dienggo sampeyan kena pengaruh saka apa sing sampeyan lakoni ing kene.

Ana sawetara fitur hierarki sing kudu sampeyan eling.
  • Priksa target hirarki sampeyan logis. Aja nyoba nggulingake utawa ngrampungake proses kasebut.
  • Jaga nomer kategori utama antarane loro lan pitung. Kajaba sampeyan situs web blanja eCommerce, sampeyan ora pengin duwe akeh kategori. Semalat nggawe situs web sampeyan, "sibuk".
  • Coba imbangi jumlah subkategori ing saben kategori. Sanajan iki ora wajib, nanging desainer web kudu nyoba lan entuk. Siji kategori utama ora bakal duwe sepuluh subkategori, dene sing liyane mung ana lima. Iki nggawe situs web katon ora profesional.
Struktur URL sampeyan kudu ngetutake hirarki Navigasi.

Struktur penting liyane yaiku struktur URL sampeyan. Yen sampeyan wis nglakoni langkah pertama kanthi bener, iki ora bakal dadi masalah. URL sampeyan bakal nggawa situs web utama, siji kategori utama, sadurunge subkategori. Sampeyan kudu katon kaya www.Semalt.net/SEO/UsingQualityStrukturDataToGetMoreClicks. Link iki ngatur informasi sing ditampilake miturut hirarki.

Navigasi situs sampeyan kudu ing format CSS utawa HTML.
Nalika nggawe situs web, tetep gampang nggawe kodhe kasebut. Nggunakake basa kode sing luwih meksa nggawe angel kanggo WebCrawler nutupi situs sampeyan.

Gunakake struktur navigasi sing cethek.

Nalika nemtokake apa sing dadi, kudu ati-ati supaya ora ngubur bagean sing paling penting ing situs web sampeyan ing hierarki, situs cethek luwih apik kanggo para crawler web lan para pamaca.

Mbangun struktur link internal sing komprehensif

Kita ngerteni telung sebab kenapa sipat iki penting kanggo struktur situs web sampeyan. Iki minangka dhaptar kenapa link internal penting:
  • Dheweke ngidini pangguna navigasi situs web
  • Dheweke mbantu netepake hirarki informasi ing situs web.
  • Dheweke mbantu nyebarake pangkat peringkat ing situs web, menehi posisi sing luwih apik.
Saben iki menehi kontribusi kanggo nggawe situs web sing dibandhingke kanthi sampurna.
Link internal ora kaya ilmiah roket. Iki tegese sampeyan ngubungake siji konten utawa kaca ing situs web sampeyan ing sabanjure. Linking internal iki kudu ngarahake pembaca menyang kaca subkategori sing gegandhengan lan kaca kategori utama.
Link internal ngandhani mesin telusuran sing situs web penting lan kepiye kepiye.

mass gmail